Opret brugerGlemt adgangskode

Om papirdesign

Om Papirdesign ApS

Papirdesign er en virksomhed, der har eksisteret i 4 år.  I 2017 blev hjemmeside og webshop solgt til nye ejere - Tina Andersen og Susan Jensen. Vi har begge stor (måske lige rigelig stor..) interesse for det kreative. Vores mål er at forhandle spændende, nye og anderledes materialer til kreative projekter. Vi holder øje med nye trends og bestiller løbende varer hjem fra ind- og udland. Vi deltager i 2017 på Kreative Dage i Fredericia fra. d. 27. til og med d. 29. december.


Papirdesign ApS
CVR: 38778781
Naturparken 17
4000 Roskilde
Etableret: 2010

Om papirdesign.dk

Papirdesign ApS er stiftet i august 2018 af Tina Andersen og Susan Jensen. Vores butik består af webshoppen og et showroom i Roskilde.
Vi ønsker, at en del af de varer, vi handler med, adskiller sig fra de varer, du kan købe andre steder. Vi leder hele tiden efter leverandører eller varer, som passer til vores kunder og til vores butik. Vi er på udkig efter
materialer, som vi selv har lyst til at arbejde med – og det er selvfølgelig en bonus, når vores kunder også synes om dem Vi deltager gerne i scrap-arrangementer, vi pakker bilen og kommer med et udvalg af vores varer.
Vi er tæt forbundet med Kreative Tanter, en kreativ forening, som vi deler lokaler med i Roskilde. Her er et kreativt værksted, hvor alle er velkomne.

Kundeservice

De fleste svar finde du på siden. Papirdesign vil gøre en indsats i at skrive så meget om det enkelt produkt så muligt.
Hvis du har spørgsmål ,ris, ros høre Papirdesign gerne fra dig enten på mail eller pr tlf.
Du er også velkommen til at kontakte Papirdesign hvis du har en forsørgelse på en vare.

60 58 01 08
Papirdesign.dk  /  tlf. 60 58 01 08  /  E-mail: info@papirdesign.dk